98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Mari Martínez, la guanyadora de la campanya “El teu tiquet, el teu regal” es gasta els 1000 euros del premi pujada en una limusina fúcsia

Mari Martínez, la guanyadora de la campanya “El teu tiquet, el teu regal” es gasta els 1000 euros del premi pujada en una limusina fúcsia

Acompanyada de familiars i pujada en una limusina de color fúcsia, Mari Martínez ha recorregut els diferents comerços de la ciutat on es gastarà els 1000 euros del premi.


Mari Martinez s’ha mostrat molt contenta i satisfeta pel premi, al mateix temps que estava una mica nerviosa. Martínez també ha destacat que “sempre compro en el comerç local i animo a tothom a que compri als comerços de Sant Andreu de la Barca” i ha reconegut que és la primera vegada que li toca alguna cosa.

El 28 d’octubre, L’ACSSAB (Agrupació de Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca va realitzar el sorteig de la campanya “El teu tiquet, el teu regal” als estudis de Ràdio Sant Andreu.

Per poder participar en el sorteig calia omplir els tiquets de compra amb el nom, cognoms, telèfon, el segell de l’establiment i dipositar el tiquet en les urnes distribuïdes en els comerços participants.

Frederic Cardús, president de l’ACSSAB ha destacat la bona acollida de la campanya entre els comerciants i clients, fet que fa preveure una bona campanya de Nadal. El regidor de Comerç, Juan Pérez, present a l’acte al costat de l’alcaldessa Ana Alba i el regidor de Cultura Juan Pablo Beas, s’ha mostrat molt esperançat de cara a la campanya de Nadal i espera que sigui “la campanya de recuperació i de la tornada a la normalitat”.