98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Mares i pares donen suport de l’IES El Palau i demanen que el centre recuperi la normalitat

Mares i pares donen suport de l’IES El Palau i demanen que el centre recuperi la normalitat


Un comunicat llegit per mares, pares i families de Sant Andreu de la Barca han volgut mostrar el suport al centre escolar ‘amb la  voluntat de contribuir que el nostre institut El Palau recuperi la normalitat i deixi de ser centre d’atenció mediàtica’.

L’acte s’ha celebrat a Les Escoles Velles davant de nombrosos mitjans de comunicació.

Comunicat mare si pares IES EL PALAU

El comunicat vol donar suport als docents de l’institut i també a l’alumnat del centre escolar ”donem el nostre recolzament a tots els professionals, docents i no docents, que fan  que l’institut funcioni dia rere dia, amb una trajectòria i vincle amb el nostre municipi, més que  justificats’. El comunicat també vol mostrar ‘el nostre suport emocional a tot l’alumnat de l’institut i valorem la tasca  propera de formació i orientació que el professorat desenvolupa envers els nostres fills al llarg de tota l’etapa educativa.’.

Comunicat mare si pares IES EL PALAU -02

 

Sobre suposat adoctrinament a les aules el comunicat diu ‘ tampoc veiem cap intencionalitat d’adoctrinament en l’actuació del professorat. volem deixar molt clar el següent: des de la nostra experiència com a famílies, podem afirmar que a cap escola ni institut de sant andreu de la barca s’adoctrina, i confiem plenament que no es tracta diferent l’alumnat per raons d’origen, sexe, ètnia, cultura, creença, etc.”

Finalment destaquen que  ‘tot és qüestió de voluntat i nosaltres treballarem amb l’esperança que aviat tot torni a la normalitat i es restableixi el diàleg i la cohesió entre tots els membres de la comunitat educativa”.