98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Marc Giribet “ha estat fantàstic com els santandreuencs s’han bolcat en la Festa Major”

Marc Giribet “ha estat fantàstic com els santandreuencs s’han bolcat en la Festa Major”

L’alcalde avança a Ràdio Sant Andreu que l’Ajuntament realitzarà una enquesta perquè la ciutadania pugui valorar la Festa Major i aporti els punts de millora.

 

Giribet ha recordat que de cara a l’any vinent es podran implementar millores i que aquest any “Hem començat a introduir actes descentralitzats i mirarem si podem fer rutes itinerants en altres barris”.
M’he quedat sorprès veure que actes on es preveien 200 persones, s’han duplicat i per tan estic molt feliç de la resposta dels veïns i veïnes de Sant Andreu de la Barca


Sobre la gran acollida de La Festa Major Petita ha comentat que “pren entitat i ha de continuar creixent”.
Pel que fa a la seguretat l’alcalde “hem tingut molta presència policial i s’ha actutat sobre els punts d’incivisme que es generaven al voltant del recinte firal i els hem anat depurant”. Ha recordat que “la impunitat  a Sant Andreu de la Barca s’ha acabat i els que fan actes incívics o il·lícits, tindran la resposta que pertoqui”.

Per la seva banda el regidor de Cultura, Andreu Mitjans també s’ha mostrat molt satisfet de la bona acollida de la Festa Major i ha volgut agrair la feina de tothom per l’organització de la festa.