98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Manisfestació a Barcelona en contra de la reforma de pensions, les retallades i la precarietat laboral

Manisfestació a Barcelona en contra de la reforma de pensions, les retallades i la precarietat laboral

La manifestació ha estat convocada per sindicats, entitats i associacions.

Manisfestació Barcelona  24 novembre 2013

Aquest diumenge milers de persones han sortit als carrers de Barcelona per protestar contra els pressupostos del 2014, les retallades en serveis socials, la precarietat laboral, la reforma de les pensions i també en contra de la reforma local proposada pel govern espanyol.

La marxa  que ha començat a les  12.00 hores d’aquest diumenge al passeig de Gràcia  per acabar a Pla de Palau, engloba a sindicats, entitats i associacions, entre d’altres.

Els participants han mostrat pancartes i han llançat consignes com ‘Que paguin la crisi els seus responsables’, ‘Les pensions, a la Constitució. Referèndum ja’, ‘No a les retallades’, ‘Polítics mentiders: ni catalans ni forasters’, ‘Si això no s’arregla, guerra, guerra, guerra’, ‘No és una crisi, és una estafa’, ‘Si vols guanyar, lluita sense descans’ i ‘Vaga general’.

A la manifestació han participat una representació que treballadors de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca que s’han manifestat en contra de la reforma local proposada pel govern central.