98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Mag Lari, Chenoa, David Guapo i Mercè Sampietro principals actuacions de la temporada de teatre al Núria Espert.

Mag Lari, Chenoa, David Guapo i Mercè Sampietro principals actuacions de la temporada de teatre al Núria Espert.

teatrenuria espert temp teatreEl Teatre Núria Espert ha presentat la nova programació d’espectacles de setembre a desembre amb una oferta variada on hi destaquen l’actuació de  Chenoa, la màgia del Mag Lari, i l’obra ‘9 maletes’ amb Mercè Sampietro.
Les companyies locals Teatrandreu i 4Gags també  oferiran dues peces teatrals.

La programació inclou un total de 14 obres: 8 obres d’arts escèniques, 3 obres dins del Festival Lola i tres obres familiars.

La temporada l’obrirà el 2 de setembre el Mag Lari i comptarà amb grans noms com els de Mercè Sampietro (“9 Maletes”), David Guapo (“#Quenonosfrunjanlafiesta”) o Chenoa, que oferirà un concert en acústic.

Les principals novetats de la segona part de la temporada estan en els abonaments i promocions i en la inclusió en la programació de tres obres del Festival Lola, un festival que es va iniciar l’any 2002 i que acosta el teatre a diversos municipis del Baix Llobregat Nord com Sant Andreu, El Bruc, Esparreguera, Martorell, Molins i Olesa (http://www.lola-festival.com/)

L’abonament de temporada inclou 7 obres i un preu de 57 euros. A més, hi ha un període de venda especial 2×1 del 3 al 6 de setembre.

També hi ha un abonament per les tres obres del Festival Lola a un preu de 19 euros i un nou carnet “Petits Grans Espectadors”, totalment gratuït que permet comprar les entrades als espectacles familiars amb un 50% del preu a taquilla i entrar en moltes promocions com xerrades, visites… El carnet és per a nens de 3 a 14 anys.

 

Més informació a www.teatrenuriaespert.cat.