98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Lolita, el Mag Lari, TeatrAndreu i música de dones empoderades, les principals apostes de la nova temporada del Teatre Núria Espert

Lolita, el Mag Lari, TeatrAndreu i música de dones empoderades, les principals apostes de la nova temporada del Teatre Núria Espert

La nova temporada d’Arts Escèniques arrencarà el 21 de setembre amb Lolita que portarà al teatre santandreuenc Poncia, basada en el text de Federico García Lorca “La casa de Bernarda Alba”.

La regidora adjunta a Cultura, Anna Serra i el tècnic de Cultura Ramon Ferrer han comentat a Ràdio Sant Andreu les obres de la nova temporada. El Teatre Núria Esèrt, també estrena nova web https://teatrenuriaespert.cat/

El 6 d’octubre arribarà El mestre i el mar de la companyia, Mar Vivir que ens acostarà a un episodi de la Guerra Civil a partir de l’exhumació d’una fossa comuna.

La companyia local TeatrAndreu representarà l’obra “Set anys” els dies 26 i 27 d’octubre. La música serà protagonista  el 23 de novembre amb l’espectacle Entre dones, un concert de dones empoderades on podem escoltar la veu de la santandreuenca Ingrid Morral acompanyada de Susanna del Saz acompanyades d’en Nito Figueres al piano.

Coincidint amb la Festa de Sant Andreu, el 29 de novembre tornarà la màgia del Mag Lari amb Strafalari. Per tancar la temporada d’Arts Escèniques, el 14 de desembre Koko-Jean Davis and Nación Funk All-Stars presentaran l’espectacle musical nadalenc de Soulful christmas.

A partir del 6 de juliol ja estaran disponibles els abonaments de la temporada i  a partir del 8 de juliol les entrades individuals.