98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’obra ‘El preu’ i l’espectacle de titelles ‘Kissu’ al Teatre Núria Espert

L’obra ‘El preu’ i l’espectacle de titelles ‘Kissu’ al Teatre Núria Espert

 

Aquest divendres  a les 20.30h arriba l’escenari del Teatre Núria Espert l’obra ‘El preu’ amb Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom.

Ferran Campmany tècnic de Cultura a l’AJuntament de Sant Andreu de la Barca també ha comentat l’espectacle familiar ‘Kissu’ que es podrà veure dissabte a les 17h.

el preuBasat en un brillant text d’Arthur Miller que dibuixa una situació familiar amb el crack del 29 com a rerefons de tot plegat.

Dos germans es retroben a les golfes de la casa familiar després de 16 anys sense parlar-se. En breu, la casa ha de ser enderrocada i, en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, cirurgià d’èxit, a una trobada amb el tassador per decidir el preu dels vells mobles familiars. Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar els protagonistes en com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions.

kissuKISSU
Dissabte a les 17h

Per a en Kissu, el cadell de llop, la descoberta de l’entorn és una aventura que el porta a allunyarse del seu cau i de la seva mare, fins a perdre’s i anar a raure al món dels homes.
Creient que és un gosset abandonat, la Duna i el seu avi l’acullen a casa. Però què passarà quan aquests descobreixin la vertadera naturalesa d’en Kissu?