98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / L’obra ‘El test’ arriba al Teatre Núria Espert aquest dissabte

L’obra ‘El test’ arriba al Teatre Núria Espert aquest dissabte

David Bagés, Dolo Beltran, Mima Riera i David Vert representaran l’obra el dissabte 9 d’abril en el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca a les 21.00h.

El coordinador del departament de Cultura, Ramon Ferrer i el tècnic Toni Herrero han comentat l’obra en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

 

el testARGUMENT:
Què escolliries? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d’aquí a deu anys?
Així de simple, així de difícil.

Aquest és el dilema al que s’enfronten l’Héctor i la Paula -un matrimoni amb problemes econòmics- quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga mediàtica i amb molt d’èxit.

La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.

 

ENTRADES A LA VENDA