98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Lliçó de màgia d’Antonio Diaz al Teatre Núria Espert amb ‘La gran ilusión’

Lliçó de màgia d’Antonio Diaz al Teatre Núria Espert amb ‘La gran ilusión’

El mag va oferir el seu espectacle La gran ilusión  a Sant Andreu de la Barca amb les entrades exhaurides des de feia dies. Antonio Diaz, conegut també com el Mago Pop s’ha mostrat molt satisfet de la bona rebuda del seu espectacle.

el mago pop a sant andreu

Premi Nacional de Màgia 2008, Antonio Díaz continua acumulant èxits en el seu currículum després de les representacions de La Asombrosa Historia de Mr Snow i el seu pas per la televisió a Discovery Max amb El mago Pop.

Seguidor del Mag Copperfield i Tamariz, Antonio Díaz ha renovat els espectacles de màgia adaptant-se als nous temps i nous formats.
Va ser el mag encarregat de la inauguració del Teatre Núria Espert i des de llavors ha presentat tots els seus espectacles al teatre de Sant Andreu de la Barca.

La gran ilusión, un espectacle de màgia amb aires televisius
Gran-ilusionDesprés d’El Show de Truman, una cadena de televisió de Barcelona produeix el segon reality show total de la Història: Magic Live.El protagonista és el centre involuntari d’un programa de televisió que retransmet la seva vida 24 hores al dia.Els seus familiars i amics (Josep Maria Pou, Emma Vilarasau…) són actors de prestigi que interpreten un paper a la seva vida. Des de la seva infantesa, el protagonista sent una gran obsessió pels jocs de mans i tot el món li fa creure que és un il·lusionista excepcional… però la realitat és ben diferent.Un dia, per un error de producció, Antonio descobreix la veritat i decideix abandonar Magic Live.Serà aleshores, fora del programa, on el protagonista es marqui un objectiu: fer un espectacle per demostrar a tot el món que és un gran il·lusionista.
Aquest espectacle serà La Gran Ilusión.