98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Llibres / LLIBRES- Entrevista a Santiago Posteguillo, autor de ‘Yo, Julia’, premi Planeta 2018

LLIBRES- Entrevista a Santiago Posteguillo, autor de ‘Yo, Julia’, premi Planeta 2018

Aquesta setmana a l’espai de Llibres  del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu entrevistem a l’autor de novel·les històriques, Santiago Posteguillo, el darrer guanyador del Premio Planeta amb la novel·la ‘Yo Julia’.

Santiago Posteguillo és l’autor de dues conegudes trilogies ambientades en l’època romana iniciada amb Africanus, el hijo del cónsul, Las legiones maldites i La traición de Roma.
L’any 2011, Posteguillo va iniciar una nova trilogia amb  ‘Los asesinos del emperador’ sobre Trajà.

Santiago Posteguillo ha obtingut el Premio Planeta amb ‘Yo, Julia’ que ens recorda al clàssic ‘Jo Claudi’ de Robert Graves,.  L’obra de Posteguillo narra l’ascens fulgurant d’una dona en un món d’homes immersos en la lluita pel poder polític i que pensen que el lideratge només els pertany a ells. La protagonista Julia Domna és de les cent emperadrius que va poder tenir Roma, la més poderosa, mare dels Césars, els Exèrcits, maniobrarà hàbilment per aconseguir els seus objectius.

yo julia