98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Llibres / LLIBRES Entrevista Mathias Malzieu, autor de ‘Diario de un vampiro con pijama’

LLIBRES Entrevista Mathias Malzieu, autor de ‘Diario de un vampiro con pijama’

L’autor de l’exitosa ‘La mecànica del cor’ narra a ‘Diario de un vampiro con pijama’ la superació d’una greu malaltia.

 

diario d eun vampiroMathias Malzieu torna a l’actualitat literària amb l’obra més personal que ha publicat fins ara. Amb ‘Diario de un vampiro en pijama’ (Reservoir Books), utilitza el format del diari personal per descriure el període que comprèn entre el mes de novembre de 2013 i desembre de 2014.
En un dels seus millors moments creatius en l’àmbit literari i musical gràcies al seu grup Dyonisos, se li afegeix també la promoció de l’adaptació cinematogràfica de ‘La mecànica del cor’.
Aquest bon moment professional es trenca just en el moment que pateix una aplàsia medul·lar, també coneguda com interrupció del funcionament de la medul·la òssia  que provoca un dèficit important de glòbuls vermells, blanc i plaquetes. En el 80% dels casos és impossible identificar-ne les causes i s’estima una incidència mitjana de 1,5 a 4,5 casos per cada milió d’habitants i any.

‘Diario de un vampiro en pijama’  és un llibre escrit des de les emocions, amb bon humor i optimisme com és habitual en l’obra de Mathias Malzieu