98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’INFOSAB – Especial Informatiu Coronavirus 3 de juny de 2020

L’INFOSAB – Especial Informatiu Coronavirus 3 de juny de 2020

Ràdio Sant Andreu ofereix informació de l’actualitat a Sant Andreu de la Barca del dimecres 3 de juny

som proximitat

TEMES INFOSAB 3 DE JUNY 2020

1-Comunicat conjunt d’institucions i sindicats de suport als treballadors de Nissan i la continuïtat de les plantes de l’empresa japonesa a Catalunya
Aquest dimarts han mantingut una reunió telemàtica institucions i sindicats per analitzar la situació derivada de l’anunci de tancament de les plantes de Nissan a la província de Barcelona.

2-L’ACSSAB inicia la campanya ‘El teu ticket el teu regal’. Entrevistem a Frederic Cardús president de l’Agrupació de Comerç i serveis de Sant Andreu de la Barca.

3-Vols saber l’ABC de la redacció a les xarxes socials? Des de Fem Xarxa Fem Empresa es continua la formació i el nou curs online i i telemàtic sobre xarxes socials  t’ajudarà a saber com redactar segons quina xarxa social utilitzes.

4-Com s’està desenvolupant la reobertura de la Biblioteca Aigüestoses?
Rosa López, directora de la Biblioteca Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca ha valorat a Ràdio Sant Andreu  com han estat els primers dies després de la reobertura i en quines condicions i limitacions.

5-Un taller amb la fotògrafa Irene Zóttola inicia dijous “Mou-te a casa” amb activitats adreçades als més joves. Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a la fotògrafa Irene Zottola.