98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’il·lustrador santandreuenc Cristian Robles presentarà el còmic “Mal d’ull” al Teatre Núria Espert

L’il·lustrador santandreuenc Cristian Robles presentarà el còmic “Mal d’ull” al Teatre Núria Espert

En el marc dels actes de Sant Jordi, el jove il·lustrador presentarà el seu darrer còmic aquest divendres 19 d’abril a les 19 h al teatre santandreuenc.

Cristian Robles, conegut artísticament com a Kensausage, és un il·lustrador nascut a Sant Andreu de la Barca i compta amb una trajectòria de més de 10 anys com a il·lustrador.  Ha publicat els còmics  Ikea Dream Makers, Soufleé, Mameshiba. La mansión en llamas, Gourmeat i Mal d’ull a més col·laborar  en diversos mitjans o realitzant  il·lustracions de cartells o per a premsa  a més d’animació.  Un artista tot terreny que destaca per un estil molt particular amb ingredients surrealistes i psicodèlics.

 

 

A “Mal d’ull”, Cristian Robles s’endins en la mitologia gallega on dona vida a éssers màgics com les “meigas” o bruixes bones, els entremaliats “trasnos” i les enigmàtiques “mouras” que habiten fonts i rius. Robles ho fa amb un estil propi que no ens deixarà indiferents.

 

DIVENDRES 19 D’ABRIL A LES 19h
TEATRE NÚRIA ESPERT
SANT ANDREU DE LA BARCA
L’Il·lustrador Cristian Robles conversarà amb Jordi Milian de Ràdio Sant Andreu sobre el còmic i la seva trajectòria artística.