98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’IES Sant Andreu rep el premi Nanoeduca 2018

L’IES Sant Andreu rep el premi Nanoeduca 2018

L’institut santandreuenc ha rebut el premi en la secció de pòsters amb el projecte Viu els teus records

thumbnail_Institut-Sant-Andreu-Poster-08333
NanoEduca és un programa dissenyat per introduir la nanociència i la nanotecnologia a alumnes i professors de secundària i batxillerat. Els impulsors d’aquesta iniciativa som la Universitat de Barcelona (UB), l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el CESIRE del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En la secció de pòsters el guanyador ha estat aquest any,  l’Institut Sant Andreu el projecte Viu els teus records

El premi Nanoeduca es va crear amb el propòsit de familiaritzar el professorat dels instituts amb les eines, el llenguatge i els processos de la nanociència i la nanotecnologia, i crear mòduls i tallers d’aprenentatge que es puguin aplicar a l’aula. Al llarg de les tres primeres edicions, ha format dos mil alumnes de més d’un centenar de centres de Catalunya.

El dimecres 9 de maig va tenir lloc al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona la cloenda de la darrera convocatòria del concurs NanoEduca, el primer projecte de formació en nanotecnologia que es duu terme als instituts de secundària i batxillerat i que enguany ha arribat a cinquanta centres.

Font i fotografia UB