98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell inicia el projecte d’ampliació i remodelació

L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell inicia el projecte d’ampliació i remodelació

La superfície total del centre hospitalari augmentarà un 25% i s’actuarà sobre un 90% dels espais actuals.  El centre comptarà amb un 63% més de boxs d’urgències.

D'esquera a dreta: Dr. Manuel Álvarez, director-gerent FHSJDM, Xavier Fonollosa, president de la FHSJDM i alcalde de Martorell i Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca i membre del Consell de Direcció del CatSalut.

D’esquera a dreta: Dr. Manuel Álvarez, director-gerent FHSJDM, Xavier Fonollosa, president de la FHSJDM i alcalde de Martorell i Enric Llorca, alcalde de Sant Andreu de la Barca i membre del Consell de Direcció del CatSalut.

La millora dels serveis i les diferents zones oferirà a la població un hospital renovat amb més habitacions i amb una ampliació de l’àrea ambulatòria i de l’àrea quirúrgica.

La remodelació segons ha destacat la Fundació a través d’una nota de premsa és donar als usuaris i familiars de les seves poblacions de referència una adequada cobertura de les necessitats sanitàries i oferir unes millors condicions de treball als professionals de l’entitat

L’acte ha comptat amb l’intervenció del president de la FHSJDM i alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, l’alcalde de Sant Andreu de la Barca i membre del Consell de Direcció del CatSalut, Enric Llorca i el director-gerent de l’Hospital, el Dr. Manuel Álvarez.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha destacat “l’alt nivell” de l’hospital i la qualitat amb la que són tractats els pacients. Llorca ha subratllat l’esforç “titànic” dels professionals per mantenir el servei mentre es fan les obres de millora “que ens oferirà un hospital que donarà resposta a les necessitats d’una població com la del Baix Llobregat Nord”.

FHSJDM Render 140319

 

Entre les millores que s’aconseguiran:

-El servei d’urgències tindrà 49 boxs més, que representa un augment del 63% respecte els que té ara

-Hi haurà un 15% més d’habitacions, que sumaran un total de 149.

-Pel que fa a l’àrea ambulatòria, hi haurà un increment del 75% de punts d’atenció que dotarà el centre amb un total de 56 punts més, inclosos els hospitals de dia.

-L’àrea quirúrgica, es disposarà d’un quiròfan més i una nova sala de dilatació.