98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’esperat enllaç de l’A2 amb l’AP7 ja està operatiu

L’esperat enllaç de l’A2 amb l’AP7 ja està operatiu

 Obertura enllaç AP7 - A2 -01

Es tracta d’una infraestructura llargament reivindicada des de fa anys, que millorarà la connectivitat de Sant Andreu de la Barca i que acostarà a les vies ràpides. L’enllaç, segons ha declarat l’acaldessa de Sant Andreu de la Barca “suposarà un important benefici pels ciutadans i el teixit indutrial de Sant Andreu de la Barca”

La ministra de Transportes, Movilidad i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha presidit l’acte de la posada en marxa de l’enllaç on també hi han assistit alcaldes i alcaldesses de la zona com l’alcaldessa de Sant Andreu de a Barca Ana Alba.

Aquest dimecres al migdia s’ha obert finalment l’enllaç de l’AP7 i l’A2 que segons ha destacat la ministra “beneficiarà a un milió i mig de ciutadans.

Obertura enllaç AP7 - A2 -02

Les obres s’han allargat durant quinze anys i han patit diverses aturades. També s’ha modificat el pressupost dels 46 milions d’euros inicials als 88 milions actuals.

Obertura enllaç AP7 - A2 -04

La construcció d’aquest enllaç, que comunica el Vallès amb el Baix Llobregat, van començar al desembre de 2006 i el projecte inicial preveia la construcció d’una carretera de 2,4 quilòmetres.

Obertura enllaç AP7 - A2 -06

La primera aturada dels treballs va ser al 2010 per les retallades pressupostàries derivades de la crisi econòmica.