98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’escriptora Cristina Rivas presenta la novel·la “Un tigre a París” a Sant Andreu de la Barca

L’escriptora Cristina Rivas presenta la novel·la “Un tigre a París” a Sant Andreu de la Barca

La periodista santandreuenca publica la seva primera novel·la protagonitzada per dues dones; una periodista al Pròxim Orient i l’actriu i activista siriana Fadwa Suleiman.

Ràdio Sant Andreu us ofereix l’àudio íntegre de l’acte

Amb un “Un tigre a París”, Cristina Rivas descriu una història d’amistat i de lluita entre dues dones que es troben a París. Ella, la Fadwa Suleiman és una famosa actriu siriana que va posar-se al capdavant de l’alçament popular contra el govern de Baixar-al Assad i que s’ha convertit en una icona d’aquella revolució.


L’altra dona és la narradora de la novel·la, una periodista catalana que va ser ferida de guerra al Pròxim Orient que arriba a París per amor.
Un tigre a París (Angle Editorial) és una novel·la basada en els records, una història de lluita i dol on es barregen situacions dramàtiques amb fets quotidians. Una novel·la que viatja pel Pròxim Orient, París i també Sant Andreu de la Barca.

Una quarantena de persones han assistit a l’acte de presentació de la novel·la que ha finalitzat amb la signatura d’exemplars. L’acte ha format part de les Festa de Sant Andreu 2023.