98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’escriptor Evilasio Moya i la pediatra Raquel Monfort publiquen novetat per Sant Jordi

L’escriptor Evilasio Moya i la pediatra Raquel Monfort publiquen novetat per Sant Jordi

El Sant Jordi 2019 arriba a Sant Andreu de la Barca amb  novetats d’autors vinculats amb la ciutat.

Raquel-Monfort-presentació-llibre-02

Raquel Monfort, pediatra i col·laboradora del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha presentat el seu primer llibre ‘Mama, jo també vull donar teta’. Amb l’objectiu de fer un homenatge a totes les àvies i mares que han donat suport incondicional a les seves filles amb la lactància materna. El text, escrit per Raquel Monfort , s’acompanya de les il·lustracions de la il·lustradora, María José Rodríguez, coneguda com a “Trenzaonze”
La publicació de ‘Mama, jo també vull donar teta’ ha estat possible gràcies a una campanya de Verkami iniciada per la mateixa autora.
Presentació llibre Evilasio Moya - 07
Del debut de Raquel Monfort a la darrera novetat de l’escriptor Evilasio Moya, un dels autors habituals de Sant Andreu de la Barca.
Després de ‘Sant Andreu de la Barca, amor y entraña’ on oferia al lector una passejada pels indrets i llocs destacats de la ciutat, aquest any publica ‘Primorosa transhumancia’

Evilasio Moya destaca en el pròleg que el llibre vol ser un homenatge als pastors, llocs, indrets i ramats que ‘van constituir a la riqueza ramadera ambulant pels camins d’Espanya’, especialment de Castella.
Al text l’acompanyen de les habituals il·lustracions de l’autor que compten amb un estil personal.

 solo por el amor

Finalment Miguel A. Gonzalez ha publicat ‘Solo por el amor’ un llibre autoeditat sobre espiritualitat que convida a la reflexió i a la recerca de la felicitat.