98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / L’escola Vall Palau participa en la campanya de donació de sang

L’escola Vall Palau participa en la campanya de donació de sang

El 22 i 23  de novembre el Banc de Sang i Teixits realitzarà una nova campanya de donació de sang a Sant Andreu de la Barca.

vall palau donacio sang
El Banc de Sang i Teixits porta a terme  a més de 100 centres escolars de tota Catalunya l’activitat Aprenentage i servei que vol fomentar  la promoció i divulgació de la donació de sang.
L’escola Vall Palau de Sant Andreu de la Barca va ser pionera  i es va convertir  l’any 2006, en la  la primera escola que es va adherir a  la campanya.

El divendres 22 de novembre els alumnes de 5e de primària de l’escola Vall Palau col·laboraran a la campanya de donació de sang que s’organitza a la seva escola durant el matí del divendres 22 de novembre (de 9 a 14 hores)

L’objectiu és aconseguir conscienciar als més petits de la importància de donar sang perquè siguin capaços de conscienciar al seu entorn i  se’n recordin de donar sang quan tinguin edat per fer-ho. Per aconseguir-ho els nens i nenes reben una formació per després poder crear una campanya publicitària que animi als adults a donar sang. A més el mateix dia de la donació seran els encarregats d’atendre als donants.

El programa Via directa ha entrevistats als alumnes Laura Cedrán, Paula Urbano, Raúl Acedo i Carles Pascual a més de la professora Olga Sánchez i la tècnica de promoció del Banc de Sang i Teixits.

El divendres  de 17.00 a 21.00h i el disabte de 10.00 a 14.00 amb una unitat móvil  a l’esplanada del mercat semanal.
Durant tot el matí del divendres 22 de novembre també es podrà fer donació de sang a l’escola Vall Palau.