98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Escola Municipal de Música i Dansa afronta un nou curs amb novetats

L’Escola Municipal de Música i Dansa afronta un nou curs amb novetats

Reportatge EMMD Sant Andreu Barca 14

 

El regidor de Cultura, Juan Pablo Beas i el director de l’EMMD de Sant Andreu de la Barca, Oriol Cusó han donat detalls a Ràdio Sant Andreu de l’inici del nou curs que afronten amb optimisme i amb algunes novetats.

Juan Pablo Beas Oriol Cussó

Tot i que encara queden algunes places disponibles, el nou curs arrenca amb més alumnes respecte al final del curs anterior. El regidor de Cultura ha destacat que es tracta d’un inici de curs “amb dades d’inscripció molt positives i que s’inicia amb moltes ganes i amb una projecció de futur”. Juan Pablo Beas també ha agraït a les famílies el fet “d’apostar per una formació més enllà de l’obligatòria i que apel·li a la sensibilitat artística i el creixement emocional a través de la dansa i la música dels nens i nenes

Oriol Cusó, director de l’escola ha avançat a Ràdio Sant Andreu el projecte de poder organitzar una Mostra creativa de dansa i música “hem volgut fer un pas més enllà i volem potenciar la creació dels alumnes on les seves idees i ells, siguin els protagonistes”. Es tracta d’una prova pilot que iniciarà l’Escola Municipal de Música i Dansa enguany. També com a novetat durant el curs s’oferiran tallers exclusius de dansa.

 

Juan Pablo Beas Oriol Cussó 02