98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’escola Josep Pla realitza un simulacre de confinament associat a l’alerta de risc químic

L’escola Josep Pla realitza un simulacre de confinament associat a l’alerta de risc químic

A les 11 en punt han sonat les sirenes de risc químic. L’escola Josep Pla de Sant Andreu de la Barca ha realitzat un simulacre de confinament associat a l’alerta per risc quimic. Els nenes i nenes que estaven al patí de l’escola s’han confinat a les seves respectives classes en el moment que les sirenen han començat a sonar. Un cop a classe, els professors i professores han explicat als alumnes que haurien de fer en una situació real de risc químic.

L’escola santandreuenca ha participat en aquest simulacre on ha estat present el Cap de Serveis Territorials  de Protecció Civil de Barcelona,  Joan Ramon Cabello que valorat de forma positiva la realització del simulacre.

Les regidores Anna Serra i Eunice Martín també han estat presents al simulacre  acompanyades del sotsincpector de la Policia Local Jordi Català.

La directora de l’escola Josep Pla, Vanessa Amador ha valorat a Sant Andreu de la Barca el simulacre que també ha estat seguit per diversos mitjans de comunicació.