98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les Treballadores Socials es reivindiquen a Sant Andreu de la Barca en el Dia Mundial del Treball Social

Les Treballadores Socials es reivindiquen a Sant Andreu de la Barca en el Dia Mundial del Treball Social

Donar visibilitat i reivindicar la tasca que realitzen els treballadors socials de la zona del Baix Llobregat Nord objectius de la trobada que s’ha celebrat al Teatre Núria Espert coincidint amb el Dia  Mundial del Treball Social.

L’inici del l’acte una taula rodona que ha servit  per intercanviar idees, experiències i la presentació de nous recursos de tots els àmbits assistencials.

Actualment es comptabilitzen al voltant d’una seixantena de professionals del treball social. Hem conegut algunes de les professionals que hi treballen.

 

La taula rodona ha comptat amb la presència de Conxita Vila Vila Treballadora Social jubilada, ha treballat a l’administració local, autonòmica i govern central, serveis socials educatius,  Olalla Montón Lozano Treballadora Social Sanitària i coordinadora de processos. Atenció Integrada Regió Sanitaria de Barcelona amb la moderació de Beatriz Vieito Treballadora Social Sanitària, G Hospital Sagrat Cor de Martorell i membre de la Comissió de Treballadores Socials del Baix Llobregat Nord.

La regidora de Serveis Socials, Eunice Martín ha destacat la importància del Treball Social i la tasca realitzada pels professionals.

A Ràdio Sant Andreu hem conegut la stca que realitzen Mercedes Pérez, Sandra Morilla, Imma Segarra i Hanae El issaoui El Morabit.