98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Les Nacions Unides felicita Sant Andreu per la campanya contra la violència masclista

Les Nacions Unides felicita Sant Andreu per la campanya contra la violència masclista

L’entitat destaca  la importància de “crear consciencia sobre aquest important assumpte” i ha felicitat a la ciutat per les accions en suport a la campanya del Secretari General de les Nacions Unides.

uneixte_certificat
L’Entitat de les Nacions Unides per la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones, agraeix en una carta el suport de la ciutat amb la campanya municipal “Sant Andreu de la Barca s’uneix contra la violència envers les dones”  que contempla accions de prevenció i sensibilització orientades a tota la ciutadania, i precisament utilitza el color taronja per sumar-se a la iniciativa internacional organitzada per ONU Dones.

Sant Andreu de la Barca ha realitzat  tallers dirigits a més de 250 joves, unes jornades esportives de sensibilització i un taller de fotografies, entre d’altres. A més, s’ha editat i repartit una guia de recursos, materials retallables, etc.

Entre les properes accions destaquen les actuacions teatrals, les activitats a les escoles i una segona edició del Certamen Piula contra la Violència masclista que aquest any comptarà amb la difusió a través de Ràdio Sant Andreu.

El programa Via Directa va iniciar fa un any l’espai Fem Igualtat, on cada setmana l’agent d’Igualtat Rubén Castro comenta i destaca informacions referents a la igualtat de gènere.