98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les floristeries de Sant Andreu de la Barca es preparen per Sant Jordi

Les floristeries de Sant Andreu de la Barca es preparen per Sant Jordi

Molts coneixem la llegenda de Sant Jordi, un cavaller, amb la voluntat de salvar a una princesa i tot un poble lluita contra un drac. El cavaller el derrota i, de les gotes de sang surt una rosa. Aquesta llegenda s’ha convertit en una tradició, tot i que l’acte de regalar roses com a símbol romàntic està estès mundialment i, que es diu que té origen romà. Les roses vermelles són les tradicionals; el vermell és un color que s’associa amb l’amor i la passió.

Tradicionalment per aquesta data, el 23 d’abril, eren els homes qui regalaven la rosa a les dones, però els temps canvien i així ho fan les tradicions. La rosa s’ha convertit en un símbol d’amor, però aquest pot tenir moltes formes, tant de romàntic com d’amistat o de família.; i la rosa ara la regala qui vulgui regalar-la i la rep qui vulgui rebre-la.

Durant la diada de Sant Jordi, els carrers s’omplen de venedors de roses i les floristeries fa dies que es preparen per a aquesta diada. Hem parlat amb tres floristeries de Sant Andreu de la Barca: Taraxacum AtelierZinnia i Gessamí. Han explicat a Ràdio Sant Andreu com es presenta la campanya de Sant Jordi, les diferents varietats que podem trobar i com ha afectat, si ho ha fet, la inflació i la crisi.