98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Les Escoles Velles ofereixen diverses sessions informatives adreçades a emprenedors

Les Escoles Velles ofereixen diverses sessions informatives adreçades a emprenedors

Com iniciar-se en el món del E-Commerce, els tràmits que necessita un autònom o com es fa un estudi de mercat són les sessions que es duran a terme aquest mes d’octubre.
Noelia Redondo, tècnica d’assessorament d’emprenedors a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ho ha comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

ESCOLTA LA NOTÍCIA

Escoles-02
LES SESSIONS

VULL VENDRE PER INTERNET, PERÒ PER ON COMENÇO? PAUTES PER COMENÇAR EN EL MÓN DE L’E-COMMERCE

Data: 7 i 14 d’octubre
Hora: 9:30 hores

L’objectiu és aprendre els conceptes bàsics de què cal fer per poder tenir una botiga on –line, especialment des del seu punt de vista estratègic i de màrqueting, ajudant-vos a saber escollir eines i proveïdors, alhora que és pugui conèixer les principals tècniques de com fer-ho per donar visibilitat a la seva botiga on line i crear un nou canal de venda.
 

TRÀMITS AUTÒNOMS
Data: 21 d’octubre
Hora: 10:30 hores

L’objectiu és explicar-te els tràmits, fiscalitat, seguretat social, impresos… Tot allò necessari per tal que tu mateix puguis donar-te d’alta com autònom.


ESTUDI DE MERCAT
Data: 27 d’octubre
Hora: 10:30 hores

L’objectiu és explicar-te com fer un bon estudi de mercat a través de la presa de decisions, conèixer d’on buscar informació i com plantejar-nos una investigació de mercat

 Inscripcions a Escoles Velles o bé a nredondo@sabarca.cat