98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les dades de la tasca realitzada per l’Atenció Primària de Salut de Sant Andreu de la Barca durant la pandèmia de la Covid-19

Les dades de la tasca realitzada per l’Atenció Primària de Salut de Sant Andreu de la Barca durant la pandèmia de la Covid-19

EAP SAB - Atenció telefònica 01

La directora de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca, Glòria Jodar ha comentat a Ràdio Sant Andreu les dades recopilades sobre les actuacions durant la pandèmia de la Covid-19.

vacuna covid-19 personal sanitari SAB - 08

Des de l’inici de la pandèmia el Centre d’Atenció Primària es va adaptar a la nova situació provocada per la Covid-19.  Nova organització que va ser resilient als canvis diaris de protocols  i  normatives.

Atenció Primària Sant Andreu de la Barca - 01

Una nova manera de treballar que va comptar amb el suport de tot el personal sanitari per lluitar contra la pandèmia, fent un gran esforç per cobrir les necessitats del moment.

Atenció Primària Sant Andreu de la Barca - 12

Durant l’any 2020 es van fer 226.518 visites incrementant les visites domiciliàries fins arribar a la xifra de 8.260.  De les 11.000 visites telefòniques realitzades durant l’any 2019 es va passar a 91.536.  No va ser fins al maig de 2020 quan van començar a fer-se les PCR i fins adata d’avui s’han fet més de 6.000 a Sant Andreu de la Barca.

vacuna covid-19 personal sanitari SAB - 06

Això només són dades, Ràdio Sant Andreu emetrà el dijous 11 de març un ampli reportatge amb testimonis de professionals de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca per conèixer de primera mà com han viscut la pandèmia a nivell professional i personal.