98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Les beques que concedeix l’Ajuntament donant suport a la infància ajuden a més d’un miler de nens i nenes de Sant Andreu de la Barca

Les beques que concedeix l’Ajuntament donant suport a la infància ajuden a més d’un miler de nens i nenes de Sant Andreu de la Barca

El consistori ha destinat 240.00 euros en beques per la compra de material escolar, la realització d’activitats d’estiu o  extraescolars i beques menjador.

Irene Cabrera regidora de Serveis Socials ha donat detalls de les beques concedides enguany i el seu l’increment  per donar cobertura a les necessitats reals dels més petits.

Una de les novetats d’enguany són les beques menjador per als alumnes de les escoles bressol.

Les ajudes també contemplen una especial atenció als alumnes amb algun tipus de discapacitat. Aquestes persones tindran una ajuda per sufragar les despeses que suposa tenir un acompanyant fora de les hores lectives, com, per exemple, al servei de menjador, d’acollida o a les activitats extraescolars.

Al voltant de 1.500 nens i nenes han aconseguit rebre les beques que posa en marxa l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Aquest any, per exemple, s’han concedit 750 beques per ajudar les famílies a comprar el material escolar que necessiten els infants per anar a classe. L’Ajuntament n’ha invertit 55.000 euros.

També s’hi ha atorgat 306 beques menjador amb una despesa de gairebé 82.000 euros.

Aquest any les famílies han pogut optar a un ajut perquè els seus fills participin en activitats extraescolars o sortides extraescolars. La inversió, en aquest cas, ha estat de gairebé 20.000 euros.

Amb la finalitat que tots els estudiants puguin participar en les activitats d’estiu, s’incorpora una ajuda per a les activitats que s’organitzen en aquest període, en el qual no hi ha activitat lectiva.