98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat local / Les activitats d’estiu organitzades per l’Ajuntament s’amplien fins l’agost

Les activitats d’estiu organitzades per l’Ajuntament s’amplien fins l’agost

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’empresa municipal Sab Urbà organitzen un any més un programa d’activitats esportives, que té com a principal novetat que s’amplia al mes d’agost  (del  29 de juny al  28 d’agost) i que s’adapta a les circumstàncies actuals, amb mesures de seguretat i higiene.

activitats estiu

Les activitats es faran a les instal·lacions municipals de Can Salvi, promovent d’aquest manera les activitats a l’aire lliure i a la natura.

L’oferta arriba a més de 130 places i s’han previst tres modalitats diferents: les estades esportives, amb activitats lúdiques, cursets de natació o tallers de música i dansa; les estades de tennis i de futbol.

Les activitats es faran seguint les indicacions de prevenció que fixen les autoritats sanitàries, com ara limitar el nombre de participants, o assegurar la desinfecció del material que s’utilitzi.

Les inscripcions restaran obertes per a tots els torns el dilluns 15 de juny 2020 i es faran mitjançant la web http://esports.sabarca.cat a Tràmits online. El primer dia d’inscripció es començarà a les 10.00h.

Per a mes informació 93 653 44 08

POSTER ESTIU 2020 modificat-min

 

QUATRE MODALITATS D’ESTADA

MINI ESTADES ESPORTIVES
Activitat lúdiques, jocs pre-esportius, col·lectius, activitats a la natura (senderisme), activitat aquàtica, taller de música i dansa i manualitats.
Edats: Nascuts/des del 2014 al 2015. 1 únic grup de 10 places de matí i tarda ( de 9:00 a 16:00 h. ) amb menjador

ESTADES ESPORTIVES
Activitat lúdiques, jocs esportius, esports individuals, esports col·lectius, activitats a la natura (senderisme), activitat aquàtica, taller de música i dansa.

Edats: Nascuts/des del 2008 al 2013.
Places: 60 per torn. Màxim 10 alumnes per grup. Grups d’activitat: 6
La formació dels grups es realitzarà a partir del dia, mes i any de naixement, sense tenir en compte el curs escolar finalitzat.

ESTADES DE TENNIS I FUTBOL
A més a més de buscar la millora tècnica en cadascun d’aquests dos esports, aquestes estades també tenen un component lúdic : els participants realitzaran activitats aquàtiques i en el cas de les estades tennis també es farà pàdel. Els grups es formaran principalment per edats i en alguns casos per nivell.

Edats : Nascuts/des del 2006 al 2013.
Places:
Tennis : 40 places per torn. Màxim 10 alumnes per grup.
Futbol : 30 places per torn. Màxim 10 alumnes per grup