98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Les activitats de Nadal del Servei Local de Català

Les activitats de Nadal del Servei Local de Català

Rosa Monforte del Servei Local de Catatla ha comentat al programa Via Directa les activitats que organitza el SLC aquest Nadal.

Del 28 de desembre fins el 4 de gener participa en la Ludoteca de Nadal que s’organitza dintre del Firajuga al Complex Esportiu l’11.
La Ludoteca de jocs en català està gestionada per l’Esplai Pingüí. Aquest anyhi haurà el darrer dia de la Ludoteca un taller d’scrabble amb concurs i amb premi final i altres premis i també com a novetat taller gegant d’scrabble el darrer dia de l’activitat, el 4 de gener, al matí de10.30 a 13.30 hores. Us hi podeu inscriure durant els dies que té lloc la Ludoteca, del dia 28 de desembre al 3 de gener de 2014.


Concurs de jocs en català
El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca posa en marxa una activitat de difusió dels jocs i joguines en català existents al mercat a través de les xarxes socials, que inclou un concurs participatiu amb el qual podeu guanyar un joc de taula.

A continuació us expliquem en què consisteix l’activitat i us donem les bases del concurs.

1. De l’1 al 21 de desembre de 2014 apareixeran a les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) 30 imatges de jocs i joguines en català amb una breu descripció de les característiques.

2. Totes les publicacions portaran l’etiqueta #concursSABjocs, ja que d’aquesta manera sempre podreu tornar-les a visualitzar totes.

3. Si hi participeu a través de Facebook(www.facebook.com/SLC.SAB) ens heu de fer arribar mitjançant un comentari quin és el joc que us agrada més.

4. Si hi participeu a través de Twitter (SLC St. Andreu Barca @SLC_SAB) cal que esmenteu el Servei Local de Català (@SLC_SAB) i ens digueu quin joc us agrada més.

5. Podeu participar-hi tantes vegades com vulgueu.

6. El dia 22 de desembre se sortejaran tres jocs de taula entre tots els participants, que podran passar-los a buscar el dia 23 de desembre pel Servei Local de Català.

7. Un mateix participant només pot guanyar un sol joc.

Els jocs que es sortegen són: Enigmàrius. Apalabrados i Dinàmiks.