98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’enllaç de l’AP7 i l’A2 estarà operatiu aquest dimecres

L’enllaç de l’AP7 i l’A2 estarà operatiu aquest dimecres

Es tracta d’una infraestructura reivindicada des de fa anys i que millorarà la connectivitat de Sant Andreu de la Barca i que acostarà a les vies ràpides tal i com ha destacat Ana Alba, l’alcaldessa de Sant Andreu de la Barca.

Aquest dimecres al migdia finalment s’obrirà  l’enllaç de l’AP7 i l’A2.  Les obres s’han allargat durant quinze anys i han patit diverses aturades. També s’ha modificat el pressupost dels 46 milions d’euros inicials als més de 74 milions.

enllaç a2 ap7

La connexió, per la que està previst que cada dia passin 40.000 vehicles, evitarà fer una volta de 12 quilòmetres per carreteres comarcals.

Les obres per a la construcció d’aquest enllaç, que comunicarà el Vallès amb el Baix Llobregat, van començar al desembre de 2006 i el projecte inicial preveia la construcció d’una carretera de 2,4 quilòmetres.

La primera aturada dels treballs va ser al 2010 per les retallades pressupostàries derivades de la crisi econòmica i des de llavors ha avançat amb dificultats.

L’objectiu és connectar les dues vies amb un viaducte de 850 metres a una zona per la que passen cada dia més de 200.000 vehicles.

 

Fotografia Ajuntament Sant Andreu de la Barca