98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’empresa santandreuenca Wallbox reconeguda amb quatre premis a Las Vegas

L’empresa santandreuenca Wallbox reconeguda amb quatre premis a Las Vegas

L’empresa creada per Enric Asunción i Eduard Castanyeda aconsegueix quatre guardons a la CES, la fira de tecnologia de consum més gran del món celebrada a Las Vegas.

Wallbox-Pulsar-Essentials-Blog-8

Des de l’any 2015 Wallbox desenvolupa i fabrica carregadors per a vehicles elèctrics enfocats tan a particulars com a empreses. Per primera vegada, Wallbox es presentava al CES de Las Vegas aconseguint quatre premis, un d’ells en la categoria de tecnologia de transport i tres de la revista Electrek i dels portals Robb Report i Newsweek.

 La seu i l’empresa principal està situada a Sant Andreu de la Barca i ara ja compta amb oficines i fàbriques a la Xina, Holanda, Alemanya i Estats Units.

L’any 2019 Iberdrola va demostrar la seva aposta per Wallbox  fent una ampliació de capital d’uns 15 milions d’euros.

WALLBOXEnric Asunción en una entrevista a Ràdio Sant Andreu comentava les claus de l’èxit de la companyia i la situació actual del vehicle elèctric assegurant que ’Sí dones valor al teu client, cada minut que passa estas millor posicionat’.  Asunción destacava que a Wallbox  ho tenen molt clar i són ambiciosos ‘no volem ser els més grans, sino que volem ser els millors, i sent els millors ens farem grans’. Des de petit sempre havia somiat en tenir una empresa i el caràcter emprenedor l’ha heretat sobretot del seu pare i el seu avi.

Wallbox és va crear l’any 2015 i en gairebé 5 anys ja s’ha consolidat en el mercat, rebent reconeixements com ser considerada una de les millors Startup del món o la  Medalla al Mèrit Empresarial que lliura l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

 

Entrevista realitzada a Ràdio Sant Andreu amb Enric Asunción, CEO de Wallbox a Ràdio Sant Andreu. (Juliol 2019).

 

WALLBOX Enric Asunción a Ràdio Sant Andreu