98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’empresa de Sant Andreu de la Barca, WALLBOX ja cotitza a la borsa de Nova York

L’empresa de Sant Andreu de la Barca, WALLBOX ja cotitza a la borsa de Nova York

Inicialment Wallbox està tassada en 1.500 milions de dòlars i cotitza a la Borsa de Nova York amb el símbol “WBX”.

Wallbox Borsa Nova York 03

Des de l’any 2015 Wallbox desenvolupa i fabrica carregadors per a vehicles elèctrics enfocats tan a particulars com a empreses.

La companyia amb seu a Sant Andreu de la Barca ja cotitza a la borsa de Nova York gràcies a l’acord amb Kensington Capital Acquisition.
Inicialment Wallbox està tassada en 1.500 milions de dòlars i no es descarta una ampliació de capital. Wallbox  cotitza a la Borsa de Nova York amb el símbol “WBX”.

Wallbox Borsa Nova York

Amb pocs anys Wallbox s’ha convertit en una de les empreses de referència del sector i ja està present en una setantena de mercats mundials.
La seu i l’empresa principal està situada a Sant Andreu de la Barca i compta amb oficines i fàbriques a la Xina, Holanda, Alemanya i Estats Units. Al març d’aquest any Wallbox va anunciar la inversió de 9 milions d’euros per la posada en marxa de la seva nova planta de producció a la Zona Franca de Barcelona, que donarà feina a uns 200 treballadors. També tenen previst la contrucció d’una nova planta a Texas.
L’any 2019 Iberdrola va demostrar la seva aposta per Wallbox fent una ampliació de capital d’uns 15 milions d’euros.

Wallbox es fa fundar l’any 2015 per Enric Asunción i Eduard Castañeda i un any després ja presentaven el seu primer producte.

Wallbox Borsa Nova York 02

 

Imatges Instagram Wallbox