98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Amb la Lectura del Manifest Institucional finalitzen els actes del Dia Internacional de les Dones a Sant Andreu

Amb la Lectura del Manifest Institucional finalitzen els actes del Dia Internacional de les Dones a Sant Andreu

La plaça Federico Garcia Lorca ha estat l’escenari de la lectura del Manifest instutucional i l’enlairada de globus amb missatges per la igualtat. Abans al Teatre Núria Espert s’han realitzat dues conefrències a càrrec de Sara Sanabria i Sara Campillo sonre un ‘Projecte escola a Tanzània’ i ‘Persones al serveo de persones’.

Lectura manifest institucional Dia Internacional de els Dones - Sant Andreu de la BarcaAl matí s’ha fet una concentració silenciosa davant de l’Ajuntament per denunciar les desigualtats de gènere que encara actualment existeixen i la violència vers les dones.

A més ,  un centenar de dones de Sant Andreu de la Barca ha participat a la caminada organitzada per l’Ajuntament que ha passat per indrets de la ciutat dedicats a dones que han tingut un pes específic a la història com ara la poetessa Rosalia de Castro; la revolucionària Mariana Pineda; o les escriptores Mercè Rodoreda o Montserrat Roig.