98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’augment i la importància de l’assitència i gestió telefònica durant la pandèmia de la COVID-19

L’augment i la importància de l’assitència i gestió telefònica durant la pandèmia de la COVID-19

 

Ràdio Sant Andreu us ofereix una entrevista amb Montse Roque, membre del GIS de  Sant Andreu de la Barca per conèixer de primera mà la tasca dels professionals encarregats de la gestió i l’assistència telefònica. Només en el primer mes de la pandèmia es van gestionar més de 10.000 trucades a Sant Andreu de la Barca.

EAP SAB - Atenció telefònica 07
La pandèmia de la Covid-19 ha provocat canvis en la gestió del dia a dia en els Centres d’Atenció Primària augmentat l’assistència telefònica per evitar desplaçaments als centres de salut.

EAP SAB - Atenció telefònica 01

Les persones que formen part del GIS de la Gestió i Serveis dels Equips d’Atenció Primària han vist un gran increment en el nombre de trucades rebudes i gestionades durant la pandèmia de la Covid 19.

La feina dels administratius sanitaris és el pont entre el pacient i els professionals d’infermeria i medicina.

EAP SAB - Atenció telefònica 04

Abans de la pandèmia cada persona que atén als telèfons podia rebre i gestionar una mitjana d’unes 25 trucades diàries, però en els darrers mesos s’ha incrementat a més 100 diàries per persona i torn.
Només en el primer mes de la pandèmia a l’equip d’atenció primària de Sant Andreu de la Barca es van atendre més de 10.000 trucades.

EAP SAB - Atenció telefònica 06
Ràdio Sant Andreu s’ha traslladat al Centre d’atenció Primària de Sant Andreu de la Barca per conèixer a Montse RoqueGIS a l’Equip Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca Gestió i Serveis.
EAP SAB - Atenció telefònica 03