98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Andreu i al Quimeta participaran en la Trobada de Gegants de Festa Major

L’Andreu i al Quimeta participaran en la Trobada de Gegants de Festa Major

L’Agrupació Cultural Aigüestoses participaran activament en la Festa Major de Sant Andreu de la Barca amb la trobada gegantera de dissabte 1 de setembre a la tarda i amb les matinades el mateix dia al matí.

El programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ha entrevistat a Pere Xavier Pedrol, tresoser de   l’Agrupació Cultural Aigüestoses.

Trobada Gegants Festa Sant Andreu 2016 - 05

MATINADES DISSABTE 8:30

Les gralles, els timbals i els trabucaires ens despertaran a tots amb les matinades, participaran els Garrofers Trabucaires de Sant Boi, Grallers Fil d’or de Sant Andreu de la Barca, Grallers Capritx de Gralla del Vallès Oriental, Grallers de la Font Groga de Gavà, Grallers del Llobregat de Castellbisbal, Tabalers i Grallers de l’Agrupació Cultural Aigüestoses.

Trobada i sortida: pl. de l’Església
RECORREGUT: pl. de l’Església, c. de l’Església, c. del Rector Juanico, ctra. de Barcelona, c. de Riera Canals, pl. de la Font de la Roda, c. de Sant Josep Oriol, c. de Catalunya, c. del Dr. Fleming, c. del Pintor Marià Fortuny i parc de Salvador Dalí.

TROBADA DE GEGANTS  18H DISSABTE 1 DE SETEMBRE.

Les gegantes i gegants faran un gran cercavila de gegants pels carrers de la ciutat. Apropa’t al recorregut o surt al balcó per poder saludar-los! RECORREGUT: pl. d’Anselm Clavé, c. de Joan Archs, c. del Montseny, pg. del Parlament de Catalunya, c. de Catalunya, pl. de Catalunya, c. del Doctor Fleming, v. de l’Esport i pl. de Federico Garcia Lorca. ORGaniTzaCió: Agrupació Cultural Aigüestoses