98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’alcaldessa rep als alumnes de l’Institut Montserrat Roig finalistes del programa CanSat de l’Agencia Espacial Europea

L’alcaldessa rep als alumnes de l’Institut Montserrat Roig finalistes del programa CanSat de l’Agencia Espacial Europea

L’institut santandreuenc era un dels divuit instituts  catalans finalistes que participaven en el projecte CanSat de l’Agència Espacial Europea.

Es tracta d’un concurs de l’Agència Espacial Europea on els alumnes han de dissenyar, construir i llançar petits satèl·lits de la mida d’una llauna de refresc. L’institut Montserrat Roig no ha passat a la final estatal a Granada, però ha obtingut una menció especial al millor projecte de treball en equip del projecte CanSat.

L’alcaldessa Ana Alba i el regidor d’Ensenyament Fernándo Yécora han rebut al consistori als estudiants i professors que han participat en el projecte, per felicitar-los per la bona feina realitzada.

 

La directora del centre, Yolanda Cardenas comentava fa une ssetmanes a Ràdio Sant Andreu la satisfacció i l’orgull de ser reconeguts pel treball en equip que han realitzat una vintena d’alumnes i professors.

El 10 de maig una representació de l’equip que ha participat en el projecte cvan comentar a Ràdio Sant Andreu detalls sobre el projecte.