98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’alcaldessa Ana Alba agraeix a la ciutadania, entitats i associacions la seva implicació en l’èxit de la Festa Major

L’alcaldessa Ana Alba agraeix a la ciutadania, entitats i associacions la seva implicació en l’èxit de la Festa Major

L’ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha fet balanç de la Festa Major i ha aportat dades del seguiment i de la participació.

El consistori ha valorat com  un gran èxit la celebració de la Festa Major de Sant Andreu de la Barca que ha comptat amb un total de 35.000 participants en 48 activitats programades o han participat 32 entitats locals. L’alcaldessa també ha destacat el civisme demostrat per part de la ciutadania.

L’alcaldessa Ana Alba, acompanyada del regidor de Cultura Juan Pablo Beas, ha fet públiques a l’emissora municipal les dades de participació.

Les actuacions musicals amb més públic van ser les del cantant Álvaro de Luna (8.000 persones), Ladilla Rusa (6.000) i DJ Hall 900 amb 5.500 persones.

Pel que fa a les activitats per a joves els Dj que van actuar el divendes de la Festa Major van aplegar a 5.400 persones i l’activitat de La Barca del senyor Andreu a la Clota unes 3.000 persones.

La Gimcana Nocturna va comptar amb més de 600 participants i l’inici de les proves a la plaça Federico García Lorca va aplegar a unes 1.500 assistents.

Altres activitats també han comptat amb una molt bona participació com la Festa Holly (1.200 persones), la Festa de l’aigua i de l’escuma (500).

 

Durant tot el cap de setmana el Parc Central va aplegar les activitats adreçades als infants amb la Festa Major Petita que va comptar amb 450 assistents en l’acte inaugural.

La desena edició de la Ruta de la Tapa ha comptat amb la participació de 26 restaurants i bars de Sant Andreu de la Barca Els establiments participants han ofert 23 tapes salades i 10 tapes dolces durant la Festa Major i s’han servit al voltant de 9.000 tapes, el que significa un impacte econòmic al voltant de 27.000 €.