98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’alcalde visita la seu de l’empresa Almirall a Sant Andreu de la Barca

L’alcalde visita la seu de l’empresa Almirall a Sant Andreu de la Barca

Enric Llorca s’ha reunit amb representants de l’empresa per conèixer la situació de la planta que la companyia farmacèutica té al polígon industrial de Sant Andreu de la Barca

almirall visita Enric Llorca


L’alcalde ha estat acompanyat pel primer tinent d’alcalde, Luis Felipe Nieto i la Regidora de Promoció Econòmica, Rosario Ramírez, i ha mantingut una reunió amb Marc Perez, Director d’Operacions Farma, i Victor Molina, director de Facility Management.

En el transcurs de la reunió, s’ha analitzat la situació d’Almirall a Sant Andreu de la Barca i els projectes de futur tant de la companyia com de la ciutat.
Almirall ha mostrat la seva satisfacció amb la relació cordial i fluïda amb l’Ajuntament i totes dues parts han acordat continuar aquesta magnífica col·laboració de cara al futur.

A més, en el transcurs de la reunió, tres treballadors de l’empresa han anunciat a l’alcalde que continua la iniciativa dels treballadors de destinar al departament de serveis socials de l’Ajuntament el 50% de l’estalvi energètic que fan a la planta per tal d’ajudar a les famílies amb més necessitats de la ciutat.

En concret, els treballadors transferiran a l’Ajuntament per a ajuts socials la seva tercera aportació que ascendeix a 1.876 euros.

Font: Ajuntament de Sant Andreu de la Barca