98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / L’alcalde Enric Llorca oferirà una conferència sobre l’estat de la ciutat el 5 de febrer

L’alcalde Enric Llorca oferirà una conferència sobre l’estat de la ciutat el 5 de febrer

El Teatre Núria Espert acollirà l’acte, on l’alcalde analitzarà l’evolució de Sant Andreu en els últims anys, la situació present i els reptes de futur del municipi.

Cartell Conferència Alcalde catwebSegons ha informat l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca, aquesta conferència vol establir un punt de connexió entre l’alcalde i la ciutadania on Enric LLorca explicarà a la ciutadania l’estat del municipi.

Enric Llorca assenyala que “els responsables polítics tenim l’obligació de donar compte, de fer balanç de la nostra actuació.  Els ciutadans que ens han elegit tenen el dret de conèixer, de primera mà, els plantejaments que orienten l’activitat municipal, el resum del que s’ha fet i les orientacions que, de cara al futur, ens marcaran el rumb”.

L’alcalde afegeix que “tots sabem que els fets són els que parlen més eloqüentment, però també es necessari, i crec que és una obligació, donar una visió global, no a base de retalls, dels que s’ha fet, es fa i es pensa fer, amb una mica d’amplitud, posant-hi temps i una mica de calma i detenció”.

La primera conferència de l’alcalde de Sant Andreu de la Barca sobre l’estat de la ciutat es celebrarà el  proper dijous 5 de febrer a les 20h. al Teatre Núria Espert.