98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’alcalde Enric Llorca ofereix una conferència on analitza l’estat de Sant Andreu de la Barca

L’alcalde Enric Llorca ofereix una conferència on analitza l’estat de Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu t’ofereix l’àudio de la conferència realitzada a la sala Federico Garcia Lorca del Teatre Núria Espert el dia 5 de febrer de 2015.

Enric Llorca ha analitzat l’evolució de Sant Andreu en els últims anys, la situació present i els reptes de futur del municipi.

En la seva conferència ha començat a fer una breu apunt històric dels canvis que ha experimentat la ciutat en els darrers anys i en el terreny econòmic  ha destacat que l’endeutament actual de l’Ajuntament és menys del 25% i ha recordat que el màxim permès per la llei és del 110 per cent.

Entre els reptes de futur ha destacat que cal continuar amb una combinació d’una política decidida de suport a les persones amb actuacions materials sobre el territori’.

Un dels principal reptes és millorar la connexió amb la muntanya i el riu Llobregat i ‘respondre al desafiament d’ajudar a  fer entrar la muntanya a la ciutat”.

L’alcalde ha fet un repas de les polítiques relacionades amb la salut i que cal seguir apostant per fer de Sant Andreu ”una ciutat saludable i sostenible, on es garanteixi la bona salut dels ciutadans en tots els aspectes”.
En el terreny de l’habitatge, Enric Llorca ha comentat que properament es podrà disposar d’habitatge de lloguer social i convertir els pisos de l’IMPSOL que no es venen en un parc d’habitatge social.

Sobre el comerç ha destacat tres grans objectius entre els quals destaca  ‘resoldre els problemes que impedeixen la posada en marxar  del centre comercial i  l’acord per  a una reforma inicial del mercat municipal’.

 

 

Enric Llorca