98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’alcalde Enric Llorca dóna la benvinguda a la nova web de la ràdio

L’alcalde Enric Llorca dóna la benvinguda a la nova web de la ràdio

Ellorca SABOferir la millor informació i atenció a la ciutadania és, sens dubte, una de les tasques fonamentals que els governs han de portar a terme. Informació entesa com a primera mesura de transparència i participació.

Des de l’Ajuntament hem apostat sempre per una informació constant, seriosa i equilibrada que ofereixi a la població la possibilitat de conèixer allò que passa en la seva ciutat.

Per això, considerem fonamental que govern i ciutadania estiguin en un continu contacte, que s’autoalimentin i interactuïn amb fluïdesa i continuïtat.

En els últims anys, les vies de comunicació s’han multiplicat, han nascut noves formes de contacte i les tradicionals s’han posat al dia.

Ràdio Sant Andreu, la nostra emissora municipal, ha iniciat una nova etapa en els últims temps que té com a objectiu apropar-se més que mai a la gent de Sant Andreu.

Una nova programació més adequada a les necessitats informatives de la gent, una nova imatge més adequada als nostres dies i, ara, un nova web que multiplica la presència i els serveis de la nostra emissora per a tots.

La nova web de Ràdio Sant Andreu ofereix moltes possibilitats: escoltar els programes en qualsevol moment, descarregar-los i fins i tot escoltar el directe amb més qualitat.

La ràdio, a més, intensifica la seva presència en les xarxes socials a través de facebook i twitter i s’enllaça i interactua amb altres serveis de l’Ajuntament.

Felicitats Ràdio Sant Andreu per aquesta nova etapa, per posar-se al dia i per oferir la millor informació i entreteniment a tothom.

I gràcies a tots els col·laboradors que dia rere dia feu possible que la nostra emissora vagi millorant en qualitat i professionalitat.

Enric Llorca
Alcalde.