98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’alcalde Enric Llorca fa balanç de les mesures adoptades per l’Ajuntament durant els dos primers mesos de l’estat d’alarma

L’alcalde Enric Llorca fa balanç de les mesures adoptades per l’Ajuntament durant els dos primers mesos de l’estat d’alarma

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca fa balanç de les actuacions que ha posat en marxa el consistori en els dos primers mesos del decret de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la Covid 19.

Ajuntament Sant Andreu Barca - Covid 19

L’alcalde Enric Llorca ha recordat que des de l’inici de la pandèmia el consistori ha fet diverses actuacions com posar en marxa un telèfon d’emergència per atendre les necessitats de la població. També ha destacat el seguimenta que s’ha fet a les persones més vulnerables.

En el repàs de les actuacions realitzades en els darrers dos mesos destaquen la desinfecció d’espais públics i de llocs amb més concurrència a més del repartiment de mascaretes a la població santandruenca i al comerç local.

En aquests moments el consistori està treballant per elaborar un Pla de xoc per combatre els efectes de l’impacte econòmic de la COVID-19.