98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’alcalde Enric Llorca manté una reunió amb empresaris de Sant Andreu de la Barca

L’alcalde Enric Llorca manté una reunió amb empresaris de Sant Andreu de la Barca

Aquest dimecres L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha reclamat la necessitat de dedicar el superàvit dels ajuntaments a posar en funcionament mesures que contribueixin a pal·liar els efectes negatius del Coronavirus.

Llorca ha participat en una reunió telemàtica amb representants d’empreses de la localitat organitzada per la patronal del Baix Llobregat i l’Hospitalet Aeball. El cicle de trobades virtuals “eFòrum” ofereix a les empreses del territori conèixer les principals mesures dels seus municipis per fer front a la crisi de la COVID-19, i als governs municipals conèixer les necessitats del seu teixit empresarial.

En aquesta reunió l’Alcalde de Sant Andreu de la Barca ha detallat a les empreses del municipi les principals línies d’actuació del consistori per fer front a la crisi econòmica i social provocada pel coronavirus.

L’alcalde ha recordat que l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aprovat un pla per a la reactivació econòmica i social de la ciutat que preveu una inversió total de 3,2 milions d’euros.

L’objectiu d’aquest pla és donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables, a les empreses i comerços i adaptar l’administració per potenciar l’atenció telemàtica.