98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament subvencionarà la taxa d’escombraries, de l’aigua i fins a un 20% de l’impost de béns immobles als majors de 65 anys que tinguin rendes més baixes

L’Ajuntament subvencionarà la taxa d’escombraries, de l’aigua i fins a un 20% de l’impost de béns immobles als majors de 65 anys que tinguin rendes més baixes

Les sol·licituds es poden presentar fins el 5 de març a la segona planta de l’Ajuntament.

ajuntamentL’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca  ha informat  que atorgarà a les persones més grans de 65 anys, amb rendes insuficients per a la cobertura de les seves necessitats bàsiques, la possibilitat de no tenir que pagar la taxa d’escombraries i la subvenció del pagament dels rebuts de l’aigua.

A més, com a novetat d’enguany, i dins de les polítiques socials que realitza l’Ajuntament, a aquests ajuts també s’afegeix una subvenció del 20% del rebut anual de l’Impost de Béns Immobles (IBI).

És un ajut periòdic que es demana anualment i que permet a les persones grans amb més dificultats no pagar les escombraries ni l’aigua i, enguany a més, tenir un descompte en l’IBI del 20%.

Les persones interessades han d’aportar la documentació que acrediti la situació socioeconòmica de la família fins el 5 març.
Les sol·licituds estan disponibles a la segona planta de l’Ajuntament (93 635 64 02).