98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament sortejarà dos pisos de lloguer assequible

L’Ajuntament sortejarà dos pisos de lloguer assequible

Per poder participar-hi cal estar inscrit al Registre de sol·licitants d’habitatge de protecció social

 

Memoria de Gestió 2015

Memoria de Gestió 2015

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca sortejarà els dos pisos de lloguer assequible que han quedat disponibles recentment a la promoció del passeig del Parlament.

Les persones que vulguin participar al sorteig han d’estar inscrites al Registre de sol·licitants d’habitatge de protecció social.

COM SÓN AQUESTS PISOS?

Els pisos disponibles tenen una superfície d’entre 58 i 68 metres quadrats i tenen vinculada una plaça d’aparcament i un traster.

QUÈ CAL FER I QUINS SÓN ELS REQUISITS PER PODER ACCEDIR ALS PISOS?

Per poder accedir a aquests habitatges, entre d’altres coses, els sol·licitants han de tenir una antiguitat al padró de dos anys i no ser propietaris de cap altre pis.

El llistat provisional amb els admesos per prendre part del sorteig es publicarà al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i l’endemà s’obrirà un termini de 10 dies per presentar al·legacions. Posteriorment, un cop aprovada la llista definitiva, es farà el sorteig.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca va arribar a un acord amb l’Impsol per llogar aquests habitatges l’any 2016, ja que fins llavors havien estat deshabitats.

QUIN COST TÉ EL LLOGUER DELS PISOS?

El consistori lloga els pisos a l’Impsol i posteriorment els adjudica a persones de la ciutat, que paguen un preu de 500 euros.
L’Ajuntament ajuda a pagar aquests diners amb entre 100 i 150 euros.