98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la Declaració Institucional de la Diputació en motiu del Dia de L’Orgull LGTBI

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la Declaració Institucional de la Diputació en motiu del Dia de L’Orgull LGTBI

ENLLAÇ MOCIÓ COMPLETA

El Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual es commemoren els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, la coneguda revolta Stonewall, on es va denunciar públicament per primera vegada la vulneració de drets i la repressió social que patien les persones LGTBI. Aquells disturbis i manifestacions als carrers de la ciutat van propiciar que s’escollís aquest dia per commemorar, reivindicar i reconèixer la igualtat i la dignitat del col·lectiu.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’afegeix a la  Declaració Institucional de la Diputació de Barcelona en motiu del Dia de L’Orgull LGTBI.

La declaració aprovada en el ple del 25 de juny per totes les formacions polítiques (PSC, FEM SANT ANDREU, CIUTADANS o PODEMOS) ha estat llegida per l’alcalde Enric Llorca.

Dia Orgull LGTBI Sant Andreu Barca 06