98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca rescindeix el contracte amb la concessionària Senfo i es fa càrrec del seu deute amb els treballadors

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca rescindeix el contracte amb la concessionària Senfo i es fa càrrec del seu deute amb els treballadors

El consistori iniciarà mesures legals contra l’empresa per incompliment de contracte

ajuntament

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca rescindirà els contractes que té amb l’empresa Senfo, es farà càrrec del deute que aquesta té amb els treballadors i iniciarà accions legals contra ella per incompliment de contracte.

Senfo és una empresa que té actualment la concessió de les escoles bressol municipal El Trenet i el Cavallet, així com el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD).

Durant tot l’any els treballadors de l’empresa han patit irregularitats en el pagament de les seves nòmines i finalment encara no han cobrat la mensualitat corresponent al mes de maig.

Els treballadors han fet arribar la situació als responsables municipals, que des de fa dies treballen per donar una sortida als treballadors i mantenir els serveis que prestava l’empresa.