98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà mascaretes entre les persones grans i els nens

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca repartirà mascaretes entre les persones grans i els nens

El consistori repartirà mascaretes a domicili de les persones grans i dels nens de la ciutat, dos dels col·lectius de risc.

mascaretes

Aquesta mateixa setmana, l’Ajuntament començarà a repartir mascaretes als domicilis de les persones més grans de 65 anys de la ciutat.

En aquest cas es tracta de les mascaretes que ha elaborat un equip de persones voluntàries, que han cosit a casa seva amb material subministrat per l’Ajuntament.

Posteriorment, l’Ajuntament portarà als domicilis dels infants d’entre 3 i 12 anys mascaretes les mascaretes que ha adquirit i que s’ajusten a les seves necessitats.

D’altra banda, cal recordar que el consistori està facilitant material de seguretat des de l’inici del confinament a les residències de persones grans, a l’ambulatori i als comerços de la ciutat.

Les persones que formen part d’un col·lectiu vulnerable també han pogut demanar la seva mascareta al telèfon d’atenció social, que funciona les 24 hores del dia (93 635 64 02).