98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca prepara un Pla de Contingència per fer front als efectes de la COVID-19

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca prepara un Pla de Contingència per fer front als efectes de la COVID-19

Sala Plens Ajuntament SAB 03

L’alcalde Enric Llorca va detallar les accions fetes i de les mesures extraordinàries per fer front al Coronavirus realitzades pel consistori local. També es va anunciar que properament es presentarà un Pla de Contingència per fer front als efectes de la pandèmia del coronavirus.

Un pla que tindrà tres elements bàsics com  l’atenció a les persones, atendre als més vulnerables, lluitar contra l’autor i reactivar  l’economia local  i el manteniment dels espais i equipaments públics.

L’anunci es va fer en el ple  municipal extraordinari celebrat el 30 d’abril.  Ràdio Sant Andreu us ofereix un resum del ple i de les reaccions dels portaveus dels grups municipals locals; PSC, FEM Sant Andreu, Ciutadans i Podemos.

L’Ajuntament de Sant Andreu  de la Barca ha invertit més de 165.000 euros en mesures extraordinàries per fer front a la situació derivada de la pandèmia del Coronavirus.  Aquestes accions s’han destinat fonamentalment a atendre les necessitats bàsiques de les persones, dotar de material de protecció als centres d’atenció sanitària i els comerços i desinfectar i netejar els carrers i els edificis públics.

 

Enllaç al document de l’Ajuntament amb les actuacions realitzades