98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i PIMEC signen un acord per donar suport a les empreses familiars de la ciutat

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i PIMEC signen un acord per donar suport a les empreses familiars de la ciutat

El conveni també preveu el suport a les empreses de la ciutat en la seva internacionalització.

Acord Ajunatment Sant Andreu Barca- PIMEC
L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i el president de la patronal Pimec al Baix Llobregat i l’Hospitalet, Ramon Pons, han signat un conveni amb la finalitat de promocionar el teixit industrial de la ciutat.

Un dels objectius de l’acord al que han arribat les dues parts és promoure l’empresa familiar i facilitar el relleu generacional.  Aquest tipus d’empreses, per les seves característiques estan estretament lligades a les persones que les creen i les dirigeixen durant anys.

Sovint quan els responsables es jubilen i traspassen el negoci a fills o nebots, l’empresa fa una baixada en els seus resultats i sovint hi ha conseqüències traumàtiques.

Un altre dels aspectes que preveu el conveni és incrementar la formació dels empresaris i fomentar  la internacionalització dels negocis.  Amb aquesta finalitat, al mes de febrer Pimec assessorarà als empresaris del sector del metall i del cautxú que vulguin obrir mercat a Alemanya.